Град Силистра
QTH: KN34PC, 44o07'N, 27o19'E
Град Силистра в Google Maps


/kn34pc.com/фотогалерия/...

Река Дунав

 

Река Дунав

 

Дунавски парк

 

Дунавски парк

 

Централна част

 

Сграда в централната част

Областна администрация

Етнографски музейLZ2WSG, Силистра
2009-2010 година